Køkkengruppe

Her arbejdes med opgaver som madlavning, opvask, hygiejne og viden om kost. Gruppen producerer sund og velsmagende mad til salg i Center for Mestrings café.

Det indebærer at tilberede frokostretter til cirka 35 personer samt sørge for opvask og oprydning. Derudover samarbejder vi med cafégruppen i forhold til at lave langtidshævet dej og bage brød.

Målet er, at den enkelte oplever arbejdet som meningsfyldt, og at der er brug for den indsats, man yder. Hermed lærer man at deltage i en samarbejdsproces, så gruppen i fællesskab får udført de nødvendige opgaver.

Det er desuden et mål, at den enkelte medarbejder kan omsætte læringen i køkkengruppen således, at den kan bruges i eget liv til at leve sundere i hverdagen.

Forventninger og muligheder

Arbejdet i køkkengruppen strækker sig fra 9 – 11.45 mandag til fredag, men der kan aftales individuelle mødetider. Hver dag klokken 9 mødes gruppen for at planlægge dagens arbejde.

Vi forventer, at du er mødestabil, og at du melder afbud, hvis du ikke kan komme. Det er desuden vigtigt, at du har en god hygiejne og interesse for at arbejde i et køkken.  

Sidst opdateret: 14.06.2017