Hvad kan du bruge gruppen til:
- Små sikre sejre
- Afprøve færdigheder, som kan overføres til dagligdagen
- Samarbejde
- Læring om planlægning og struktur - såvel overordnet som i den enkelte aktivitet
- Håndtere uforudsigelighed
- Have ansvar og medbestemmelse - for eget og det fælles
- Socialt - at være sammen om noget
- Lære køkkenets gang
- Køkken hygiejne
- Viden om tilrettelæggelse af opgaver og planlægning heraf
Hvad vil være godt at kunne i forvejen
Det vigtigste er, at komme og være deltagende, samt have interesse for mad.
Hvad kan der foregå i gruppen:
I gruppen laver vi forskellige ting, enten til salg eller til mødeforplejninger. Det kan være mysli, knækbrød, kage, myslibarer, cookies, gøre dej klar til bollebagning dagen efter og sæsonbestemte småkager/brød.
Ud over det vil der være den daglige oprydning og rengøring af køkkenet efter endt opgave.
Du vil undervejs blive guidet i hvordan processerne foregår, hvordan man passer bedst på sig selv og andre i køkkenet.
Du vil i gruppen have medbestemmelse på opgaver og du vil have medbestemmelse på hvad der bliver lavet i gruppen fra gang til gang.
Hvor, hvornår og hvor mange:
Mandage kl. 12.45-14.15
Onsdage kl. 12.45-14.15
Der er plads til 4-6 borgere.
Medarbejdere:
Hanne 41 13 92 13
Cathrine 41 13 42 59
Julie 87 87 71 11
I perioder deltager også ergoterapeutstuderende.
Der er mødepligt og hvis du er forhindret, er det vigtigt at du melder afbud.