Centerbagerne

Formål:

  • At producere sundere bagværk til salg i cafeen og dermed være til glæde for andre i Center for Mestring.
  • Blive fortrolig med arbejdet i et køkken.
  • At opnå kendskab til at bage.
  • Opøve sociale kompetencer i en gruppe.
  • Opnå ansvar og medbestemmelse for aktiviteten.

Rammer:

Onsdage kl. 12.45 – 15.00

Foregår i køkken og cafeen i Center for Mestring.

Max 4-5 borgere.

Løbende optag i gruppen.

Forventninger:

  • Have interessen for at bage.
  • Være villig til at indgå i en gruppe.
  • God personlig hygiejne. 

Indhold:

Vi starter med at mødes og fordele dagens opgaver. Efter bagningen hjælpes vi ad med at rydde / vaske op.

Fra kl. 14.30 drikker vi kaffe/the og smager på det vi har lavet. Desuden evaluerer vi og planlægger til næste gang.

Sidst opdateret: 29.08.2017