Friluftsliv

Gruppen tager bussen ud i naturen hver onsdag og laver et varmt måltid mad over bål, som vi spiser sammen. Ind imellem tager vi på en fisketur, hvor vi smider snøren i en put and take sø eller i et andet lettilgængeligt fiskevand.
Når vi er afsted er der gode muligheder for at gå en tur eller udfolde sig kreativt med fx spil, træsnitning eller andet.

Formål:

Formålet er at få gode oplevelser, ro og fordybelse i naturen, styrke dine sociale færdigheder og skabe netværk.

Rammer og forventninger:

Turene finder sted hver onsdag fra klokken 9.30 – ca.14.30, hvor vi kører i Center for Mestrings egen bus. Der er plads til syv-ni deltagere i gruppen, og vi forventer, at du er mødestabil og deltager aktivt i turene.

Din påklædning skal være praktisk og tilpasset vejret. Der er mulighed for at skifte til bålmadstøj, låne varmt tøj på kolde dage samt tage et bad i Center for Mestring.

Prisen for mad og transport er 45 kr.
Er vi på fisketur ved en put and take sø, er der en merudgift på ca. 80 kr. Fisker vi ved fjord eller en sø kræves der et fiskekort som du selv skal købe og vi kan hjælpe dig med at finde den rette hjemmeside hvor det købes.

Vi laver maden fra bunden og er fælles om at tilberede den.

Deltagere:

Borgere indskrevet i Center for Mestring som har brug for at skabe struktur i hverdagen og vedligeholde og udvikle kompetencer.
Sidst opdateret: 08.05.2018