Hvad kan du bruge gruppen til:

  • Små sikre sejre
  • Afprøve færdigheder, som kan overføres til dagligdagen
  • Samarbejde
  • Læring om planlægning og struktur - såvel overordnet som i den enkelte aktivitet
  • Håndtere uforudsigelighed
  • Have ansvar og medbestemmelse - for eget og det fælles
  • Socialt - at være sammen om noget
  • Lære køkkenets gang
  • Køkken hygiejne
  • Viden om tilrettelæggelse af opgaver og planlægning heraf

Hvad vil være godt at kunne i forvejen

Det vigtigste er, at komme og være deltagende, samt have interesse for mad.

Hvad kan der foregå i gruppen:

I gruppen laver vi forskellige ting, enten til salg eller til mødeforplejninger. Det kan være mysli, knækbrød, kage, myslibarer, cookies, gøre dej klar til bollebagning dagen efter og sæsonbestemte småkager/brød.

Ud over det vil der være den daglige oprydning og rengøring af køkkenet efter endt opgave.

Du vil undervejs blive guidet i hvordan processerne foregår, hvordan man passer bedst på sig selv og andre i køkkenet.

Du vil i gruppen have medbestemmelse på opgaver og du vil have medbestemmelse på hvad der bliver lavet i gruppen fra gang til gang.

Hvor, hvornår og hvor mange:

Mandage kl. 12.45-14.15
Onsdage kl. 12.45-14.15

Der er plads til 4-6 borgere.

Medarbejdere:
Hanne 41 13 92 13
Cathrine 41 13 42 59
Julie 87 87 71 11

I perioder deltager også ergoterapeutstuderende.

Der er mødepligt og hvis du er forhindret, er det vigtigt at du melder afbud.