Hvad kan du bruge gruppen til:

  • I samarbejde med andre ligestillede får du mulighed for at blive mere bevidst om dine ressourcer og barrierer ift. at få en hverdag, -herunder mad/spisevaner til at fungere bedre.

  • Du vil stifte bekendtskab med mentale redskaber og strategier, som kan være med til at du får lettere ved at mestre de udfordringer du har i forhold til mad/livsstil.

  • Arbejde med nye strategier.

  • At blive opmærksom på egne værdier og få støtte og sparring til at arbejde med dine personlige delmål.

  • Enkelte gange laver vi mad sammen.

Hvad vil være godt at kunne i forvejen:

  • At du kan være åben og motiveret for at arbejde med dine udfordringer og personlige delmål i gruppe. At du kan reflektere over egen adfærd og arbejde både selvstændigt og i gruppe med både praktiske og teoretiske øvelser.

Hvad kan der foregå i gruppen:

  • Gennem samtale, oplæg og praktiske øvelser arbejder du med dine personlige mål/værdier. I denne gruppe vil det hovedsageligt være sammenhængen mellem mad og psyke. Du præsenteres for mentale redskaber.
  • Vi tager udgangspunkt i temaer, som f.eks. kan være værdier, livs-og madhistorie, skyld/skam, egenomsorg, mestringsstrategier, vaner, øvelse i ”at være til stede i nuet”- kostsammensætning og mindful spisning. 

Hvor, hvornår og hvor mange:

Torsdage kl. 12.45-15.00.

Der vil være pauser undervejs.

Lokale 1.5 og køkkenet i stueetagen i Center for Mestring.

Når vi laver mad, er der en egenbetaling på 20 kr.

Der er plads til 6 deltagere.

Gruppeleder:
Tove 87 87 71 08

Brugerbetaling på 26 kr. når der laves mad.

Der er mødepligt og hvis du er forhindret er det vigtigt at du melder afbud. Du skal vide, at du er ventet, ønsket og nødvendig.