Frokostret

UGE 40

MENU

Mandag

Herregårdsbøf med bearnaise sauce og hjemmelavet pomfritter samt ærter (okse)

Tirsdag

Bahn mi sandwich (svin)

Onsdag

Forårsruller med salat (kylling)

Torsdag

Chili sin carne med ris, tortilla chips, guacamole og salsa

Fredag

Tarte flambee (svin)

UGE 41

MENU

Mandag

Kylling i fad med ris og grønt

Tirsdag

Kokos dahl med grønkål og ris

Onsdag

Poke bowl med laks og perlespelt

Torsdag

Enebærgryde med bagt kartoffelmos og broccoli

Fredag

Nudelsalat med sprøde grøntsager og oksekød

Prisliste

  • Frokostret 26 kr.
  • Bolle 5 kr.
  • Ost 3 kr.
  • Brie 4 kr.
  • Smør, marmelade, honning 2 kr.
  • Juice 8 kr.
  • Knækbrød 3 kr.
  • Skyr 10 kr.
  • Frugt 2,5 kr.

Caféen tager mod kontanter og mobilepay.